torsdag 3. mars 2011


 JA TIL BLÅTT SAMARBEID-

Sosialistenes varsku er kun en frykt for tap av makta!

Høstens valg handler om alternativ, en annen løsning og et annet fremtidsbilde. For meg som Høyremedlem går trua på enkeltmenneskets evner og muligheter langt foran sosialismens tvangstrøye!
Et mulighetens samfunn som støtter opp om gründere og kreative personer er langt viktigere enn enda flere Nav-ansatte og flere offentlige stillinger!                                                                                     
En skole som sikrer alle gode muligheter til å utvikle egne evner er langt viktigere enn en integrering som skyver mesteparten av ressursene over til støtte- og spesialundervisning og lar de skoleflinke seile i sin egen sjø. Skolen trenger et stort kvalitetsløft, vi trenger systemer, karakterer og disiplin og ikke mer av sosialisering gjennom lek og kos!
Enere har like stort krav til å kunne utvikle sine evner som de skolesvake!   
 
Enerne trengs for å skape noe nytt i samfunnet, nye ideer, nye bedrifter og nye arbeidsplasser. Det hjelper liksom lite å flytte rundt på offentlige institusjoner for å redde distriktene slik Senterpartiets Slagsvold foreslår. I lengden er det de små bedriftene som skal gi nytt liv i distriktene og da må vi gi det nye næringslivet rammevilkår som gjør etablering mulig!
Det som trengs nå er konkrete håndfaste tiltak som gjør en endring, isteden for sosialismen som kun skal bestemme, begrense og hindre ny vekst utenom i økning av offentlige arbeidsplasser! Tiden er inne for Siv og Erna til å sette en ny agenda, -  ikke et Soria Moria, men et dokument som sikrer ALLE et godt liv med frihet til selv å velge. Som ombud for velgerne er  Høyre opptatt av å gi alle muligheter og ikke være formyndere med forbud og påbud!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar