torsdag 3. mars 2011

Tall som teller............... forteller jo en sannhet, eller ?

Statsminister Jens Stoltenberg forteller stolt at det i løpet av de siste årene er skapt mange nye jobber ( inntil 300.000) og aldri har så mange hender vært i arbeid som i dag!

Bak tallene *) finner vi :      -  41 % av alle yrkesaktive kvinner jobber deltid !
                                          -  antall arbeidstimer pr. innbygger er uendret de siste 40 årene!

I 1995 var 12,5 % av befolkningen i yrkesaktiv alder på en eller annen måte forsørget av det offentlige velferdsystemet i  form av uføretrygd, arbeidsavklaringspenger/attføring, trygdefinansiert sykefravær og AFP.
 I 2010 var tallet steget til 20 %.
Antallet uføretrygdede på NAV's "lønningslister" er  nå oppe i 300.000 mens det i dag er 280.000 ansatte i norsk industri.

*) tall som ble lagt frem under NHO`s årskonferanse tidligere i år !

min kommentar :
For kort tid siden manet Jan Davidsen om økt skattetrykk for å sikre vårt velferdssamfunn ! Sannheten er nok heller at han fortsatt ønsker vekst i antall offentlige og at han trenger penger til dette!  Vi kan vel ikke bygge fremtiden på bare å øke et offentlig byråkrati og få tilbake skatt av lønn og ytelser. Nei, det er i nye fremtidsrettede næringer og industri vi må skape vekst for å levere et velferdssamfunn!

DERFOR BLIR DEN RØD-GRØNNE MODELLEN EN TRUSSEL FOR VÅR VELFERD OM DEN FÅR FORTSETTE!
Valget i høst er et "mellomvalg" frem mot et stortingsvalg i 2013. Ved å vise ditt valg allerede til høsten, vil du klart legge et godt grunnlag for et klart skifte i 2013.  Stem fornuftig - stem HØYRE til høsten !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar