onsdag 16. mars 2011

ALDRI FØR har vi hatt så lav vannstand !

I dag varsles det om helt ekstraordinære forhold !

Vannstanden i norske kraftmagasin er på bunn-nivå, det foreligger en ekstremsituasjon sier Agnar Ås som er ledende ekspert.
En snakker om energiloven, om internasjonalt samarbeid og profitt! Denne gang er det ikke høyrekrefter som hensynsløst setter profitt i høysetet, men statsstyrte selskap ( eier mer enn 90 % av eierskapet i kraftproduksjon i Norge)som regjeringen derfor direkte kan styre !

Ettersom det varsles om omfattende restriksjoner i kraftforskyningen, er det faktisk den rødgrønne regjering som nå bestemmer at avkastning og profitt er viktigere enn arbeidsplasser ettersom bedriftene nå reelt vurderer stenging av produksjon !

I radio og TV strides de lærde om årsak og sammenhenger, men alle er enige : VI HAR EI AKTUELL KRAFTKRISE !
Unnskyld............ men var det noen som snakket om å ta vare på og satse på arbeidsplassene ! Det gjør i alle fall ikke den rødgrønne regjering som  faktisk har unnlatt å satse på videre utbygging og satsing på forsterking av nettet vårt!
JA, det er VÅRT nett og VÅR kraft ! Og da synes jeg at enhver fornuftig borger i samfunnet skal ta realiteter inn over seg og velge andre representanter til styre og stell!
En BOIKOTT av rødgrønn styring vil være et viktig signal i høstens valg og slik legge grunnlag en helt annen energipolitikk ved valget i 2013!

Nå må det bli slutt på å nedsette utvalg på utvalg,- la oss sette fart på alternativ kraftproduksjon,.............. oljen varer ikke evig og det bør ikke komme som noen overraskelse på noen av oss!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar