tirsdag 8. mars 2011

Ufeilbarlige byråkrater !!

Forleden dag kunne vi lese i avisene om  VEIMILLIARDEN som pr. 31.12.2010 står ubrukt!!
Samferdselsminister Meltveit Kleppa  "klarte ikke å bruke opp bevilgningen" og skylder på uforutsette ting og forsinket fremdrift. Videre kan vi lese : Samferdselsdepartementet vil søke om å få overført rundt 400 mill. kr. til 2011- budsjettet.
ERGO har samferdselsministeren og hennes hjelpere klart å skusle bort 600 mill kr., på grunn av svak styring og manglende handlekraft!!

Når vi ser hvor tregt systemet er og hvordan veier, jernbane og rassikring til stadighet blir utsatt, er det min mening at dagens regjering totalt mangler handlekraft på viktige områder. I det private næringsliv påløper dagbøter når det oppstår manglende fremdrift og noen blir stilt til ansvar!
I den byråkratiske modell som regjeringen nå viser frem, mangler slikt ansvar. Samferdselsministeren burde gå på dagen, tydeligvis mangler hun viktige lederevner!

Det er på tide at det settes en stopper for fortsatt økt byråkratisering og stadig flere ansiktløse byråkrater. Høyre går inn for en gjennomgang av hele vårt byråkrati, med målsetting om å finne frem til effektive løsninger som raskt kan gi resultat og mer VEI for pengene !!
En solid valgseier til Høyre denne høsten, vil bidra til en stor blå valgseier i 2013! Bare dette kan berge oss fra dagens overbyråkratisering som faktisk nå har medført at farlige veier som kunne fått en utbedring, fortsatt vil være farlige og innebærer risiko for liv og helse!

Slik som dette kan vi jo ikke ha det ! Hva mener du ??

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar