tirsdag 12. april 2011

Marie Amelie mot Stoltenbergs og byråkratenes uforstand.

Kort tid etter at vi fikk gladmeldingen om at denne flotte unge damen var innvilget arbeidstillatelse, slo byråkratene våre til på ny! Først må hun "gjøre opp for seg" , ja etter UD og politiets mening må hun betale for uttransporten !!! Hvilken jævla flott land vi bor i !! Jeg trur nesten ikke det er sant,....... men vi har jo passert 1.april, så det er neppe noen spøk!
Altså når politiet på en brutal måte, arresterer hun på gata og senere setter hun ufrivillig på flyet til Moskva, ja da er det altså kvinnen som skal betale politifolkene og andre som deltok i uttransporten!

Vi som er verdensmestere i nødhjelp, går som bøssebærere og kaprer om hvem av oss som gir mest både hit og dit, ja vi er altså så innmari verdensmestere at vi skal tyne denne lille kvinnen helt til hun gir opp!! Og da kan de navngitte byråkratene ; Monica Thorud i Politiets Utlendingsenhet og kommunikasjonsrådgiver Andreas Lorange i Justisdepartementet stolt utøve byråkratisk makt og føle tilfredshet av å ha gjort en god jobb!! I et intervju til Dagbladet sier Lorange : " La meg gjøre det klinkende klart at kravet mot Salamova ( Marie Amelies egentlige navn) ikke vil frafalles."

Hvorfor skal vi tåle slike holdninger?  Nå er det på tide å ta demokratiske spilleregler tilbake. Dersom også dette siste utspillet i likhet med utspillende fra statsekretæren Pål Lønseth i forbindelse med fengslingen tidligere, er godkjent av Stoltenberg og den Rød-grønne aliansen, ja da er det på høy tid av vi gjør opprør mot den sittende regjering som utøver byråkratiets tyrrani!
Dette er et min mening usmakelig, helt uakseptabelt og ikke forenlig med mitt standpunkt omkring medmenneskelighet. Slik kynisme er langt i fra de verdier vår store helt Fridtjof Nansen var talsmann for!
 Derfor oppmoder jeg til en protest,- slik skal vi ikke ha det i vårt land!  En politisk arroganse som dette bør avvises og den beste måten er å avvise en rød-grønn politikk både i lokalvalget til høsten og i 2013 ved neste stortingsvalg.  SI DIN MENING og gi medmennesker en sjanse !

Tore :-).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar