tirsdag 5. juli 2011

FY FAEN , at vi kan være så innmari dumme!

I går satt jeg i bil og hørte på radioen :

 En kvinne ansatt på et laboratorium i Stavanger hadde startet opp et lite privat LAB som kunne analysere DNA - spor svært hurtig, innen 5 dager og i ekstreme tilfelle på 1 dag. Debatens hovedtema var vårens mange uoppklarte voldtektssaker og lang ventetid hos Norsk Rettsmedisinsk Institutt (NRI) som fortsatt trenger inntil 50- 70 dager for å foreta en analyse. Og i mens går offrene rundt i frykt, en ung jente valgte for kort tid siden å ta sitt eget liv, grunnet skammen og frykten!
"Trist hendelse", sier justisminister Storberget, men legger til at det er viktig at NRI får arbeidro og ros for at de har klart å komme ned betydelig på saksbehandlingstiden ! Og videre sier han : " Ut fra god rettspleie er det viktig at et offentlig organ alene jobber med dette og sikrer informasjonen". Tydeligere kan det ikke sies fra en sosialist ! Han ønsker jo ikke at noen dyktige privatpersoner som også hadde fått gründerhjelp av Innovasjon Norge skulle komme inn å stjele noen offentlige arbeidsplasser i NRI ! Altså styres vi nå faktisk av en kommunistisk systemorientert regjering som med nebb og klør tviholder på systemet! Og for de er jo systemet og deres ideologi langt viktigere enn enkeltmenneskers rettighet til et godt liv.

Under samme samtale kunne Storberget informere om at ettersom politiet i Trondheim ikke hadde merket prøvene med "haster" ja da var de enda ikke testet !! Altså klarte Storberget å frita NRI ved å  skylde på politiets unøyaktige håndtering!  Det han unnlater å skjønne, er at de mennesker som han beskrev som unike i NRI, "glemte" å spørre tilbake om det gjaldt voldtektssak i Trondheim og om det ble bekreftet , ja da burde vel NRI ha gjort enstraksjobb , MEN det gjør man nok helst ikke inne i buråkratiet !!  JEG SIER BARE  :  " FY FAEN".
Slik kan vi ikke ha det, slik vil vi ikke ha det........... vis din misnøye du også!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar